MVMT Watches, årets hotte nyhed

MVMT on Instagram

Jeg elsker at sidde og surfe rundt på nettet og se på billige ure, et sted hvor jeg især finder ny inspiration er Instagram. Jeg følger en masse forskellige sider som bare spytter det ene lækre ur efter det andet, ure jeg aldrig har set før og fra brands jeg slet ikke kender, ja brands som ingen i Danmark kender.

Så lige der i min strøm af nyheder ser jeg et super lækkert billede fra et brand der hedder MVMT, det vil jeg vise dig lige her:

Lækkert moderne ur fra MVMT watches

Let me buy this MVMT watch .. :)

MVMT Black/Silver hedder denne lækre skønhed, et flot ur til mænd med en fed detalje som blå visere og det blå MVMT logo. Et herreur med 45mm i diameter, så er det et ret stort ur, men jeg syntes virkelig de ser fede ud når jeg kigger på billeder af folk der bære uret på deres håndled. Prisen starter ved 95$ og op til 115$ (Det er ca. 650kr – 800 kr) Hvilket må siges at være billigt for så lækkert et ur.

Så efter et hurtigt smut kig forbi deres webshop så fandt jeg et væld af lækre og moderne ure fra MVMT af. De findes i mange lækre varianter, ens for dem alle er at de måler 45mm og er med læderrem eller stålrem.

Jeg fandt hurtigt ud af MVMT ligger i USA, hvilket for mig er lidt træls da jeg kun køber mine ure i Danmark, for det første føler jeg mig mere sikker og jeg ved at sker der noget, så har jeg den Danske reklamationsret og en dansk kundeservice i røret. Dernæst så skal man også betale told afgift og Postdanmark afgift når man køber ure fra USA af. Men urene kan ses her hos MVMTWatches.com

Jeg smuttede forbi min ven Google.dk for at lave en hurtig søgning på MVMT Black/Silver som jeg ved uret hedder og håbede at finde en Dansk leverandør af urene – Wuupp Wup og det var der, godt nok kun en webshop, men man behøver jo heller ikke flere af slagsen når først man har bestemt sig :)

MVMT Black/Black 45mm Billigt Ur MVMT Black/Gold billigt ur Super nice billigt ur fra MVMT watches

Lidt lækkerier af nogle af de modeller jeg super godt kan lide

Watchfelt.dk – Min Danske redning ..

Nu til jer der nok tænker, jamen hvor er det så lige jeg køber sådan et lækkert ur, hvis jeg helst vil handle i Danmark istedet for i USA?

Webshoppen jeg fandt hedder Watchfelt.dk, den har et væld af andre ure os, men nu var jeg lige mest interesseret i at se MVMT urene.

Smut forbi Watchfelt.dk ved at trykke her (Link åbner i nyt vindue) *Sponsor link*

Nu fik jeg godt nok lidt af et shock først, da jeg ser at prisen er meget mere Dansk, og med Dansk mener jeg dyre… Men okay, alting i USA er jo også billigere, så efter jeg indregnede told afgiften og Postdanmark gebyr, så kan jeg godt se at prisen egentligt er meget fair og jeg vil nok kunne spare 100-200 kr. ved at handle uret i USA, til gengæld så vil det bare ikke ske, for som nævnt tidligere så skal jeg handle dansk, pga. de mange fordele ved det. Desuden, istedet for at spare 100-200 kr. og skal vente 1-2 uger på at modtage mit ur, så har jeg det dagen efter hos dem.

Jeg må nok indrømme at min personlige favorit er den helt sorte i sort, med kæde: MVMT Black/Black – Så nu tager jeg mig lige en snak med Watchfelt, så jeg kan få købt sådan et ur hjem og så skal jeg nok smide en review op omkring uret, når jeg lige har fået det hjem og mærket det på mig.

MVMT Gold Pearl Dameure

Ps. jeg så os der var lidt MVMT dameure, til dem af jer som er på udkig efter et flot dameur, så vil jeg lige hurtigt give mig besyv med her.

Tjek lige disse lækre dameure ud, hold nu op, sjældent har jeg set så flot og billigt et ur.

Dameure fra MVMT med perlemorSe hvor det skinner, urskiven er med ægte perlemor fra havets bund

Mit umiddelbare indtryk af MVMT dameurene, er helt sikkert at de er for sprøde. Det er alt for lækkert lavet at de har perlemor på urskiven, ægte perlemor fra havets bund, sikke det skinder og smukt ser det ud.

Her en frisk lille video og unboxing af MVMT Gold Pearl Leather uret og et blog indlæg om MVMT

Spørgsmålet er om det bliver for prangende for nogle, tjahh måske, men jeg tror helt sikkert disse billige dameure de går hen og bliver et stort hit i Danmark. Og så er det lavet i 4 simple men helt klassiske modeller med rosa guld, guld, sølv og en guld med læder. Less is more :)

Læs også om de mest solgte ure lige nu

Artiklen om MVMT, moderne ure

og armbåndsure fra Daniel Wellington

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>