Modeure har fået sin anden guldalder

I en tid, hvor stort set alle mennesker render rundt med en smartphone i sin lomme, kunne man sagtens forestille sig, at urene var på tilbagetog og efterhånden noget, der hører det 20. århundrede til.
Sandheden er dog bare, at armbåndsure er mere populære end de længe har været – også her i år 2015 – på trods af, at vi konstant bliver opdateret omkring klokken via iPhone, computerskærme, ure i byrummet og lignende.

I dag er der således i høj grad gjort op med det traditionelle billede af ure. Markedet byder i dag også på spændende ure i alverdens prisklasser, hvor urene kommer i alle faconer, farver, størrelser og materialer.

Lækkert ur fra MVMT til en hyggelig kæreste dag

Ur som et accessorie
Udover det er ganske belejligt at have et ur rundt om håndleddet, således man kan tjekke klokken, tjener det nemlig også en ganske anden vigtig funktion.
Uret er nemlig også blevet et vigtigt accessorie til den stilbevidste mand eller kvinde.
Der er i den forbindelse rig mulighed for at kombinere uret med forskellige smykker, ligesom det også kan bruges til at matche med ens sko, en halskæde eller lignende.
Den store popularitet, som urene nyder, skyldes dermed også den store valgfrihed, man ejer, når man skal shoppe et nyt ur.
Nogle vælger i den forbindelse at købe traditionelle brands, de er bekendt med, når de skal købe ur.
Eksempelvis er det japanske brand Casio kendt blandt mange unge i dag, selvom det blomstrede i 1980’erne med sit pålidelige urværk og sin upåklagelige kvalitet.
Dertil er der også kommet et brand som svenske Daniel Wellington, der i høj grad nyder store anseelse ved unge mænd og kvinder, der bærer det stilrene ur, der står godt til alt fra en almindelig t-shirt eller top og videre til et formelt jakkesæt eller kjole.
På den måde giver uret en mulighed for at sætte et tyk streg under sit look, der kan defineres yderligere af at velvalgt ur.

Daniel Wellington Natour med masser af accessories

Når der skal shoppes ur
Et ur er en af de ting, man heldigvis kan shoppe ganske let online. Således kan det være svært eksempelvis at investere i et nye par bukser eller et nye par sko, da disse måske ikke passer, som man har håbet på, hvorfor det kan være nødvendigt at returnere disse, hvilket kan være noget bøvlet ved nogle webshops.
Ure kan dog indstilles ganske nemt, og de fleste moderne ure passer til alle typer håndlede. Hvis man derimod – mod forventning – måtte købe et ur, der ikke passer tilfredsstillende, kan dette i nogle tilfælde justeres ved ens lokale urmager.

Inden man kommer dertil, er det dog vigtigt, at man i første omgang finder det ur, der skal købes.
Her kan det være en god idé at søge inspiration på eksempelvis modeblogs, magasiner, ved at kigge billeder af forskellige ure og lignende. Gør dig gerne nogle tanker om, hvilket formål uret skal bruges til – er det til formelt brug, til arbejde, til fritiden eller noget helt fjerde?

Derudover er det vigtigt, at du køber fra en webshop, der er til at stole på.
Der findes nemlig utallige webshops, der forhandler ure. Sørg derfor for, at du vælger en webshop med tilfredse kunder, gode fragtbetingelser og naturligvis konkurrencedygtige priser.
Det kan være en ganske frustrerende affære, hvis pakken ikke sendes rettidigt, hvis det er umuligt at returnere en vare eller lignende.
Benyt derfor en webshop, der er til at stole på.
Et eksempel på en sådan webshop, der forhandler ure, er danske Watchfelt.
Webshoppen er kendt for sine tilfredse kunder og et højt serviceniveau, hvorfor denne webshop varmt kan anbefales med en særdeles høj Trustpilot-score.
Dertil kommer der, at webshoppen har en tilknyttet kundeservice, der er kort fragttid, og der er hele 365 dages bytteret, hvorfor det er ganske nemt at returnere uret, hvis du ikke er tilfreds med dette i første omgang af det ene eller den anden årsag.

Herreur fra Tayroc, TXM007 & TXM017

Den korte opsummering lyder derfor:
1) Vælg en urtype, du synes om
2) Find en webshop, du kan stole på
3) Nyd dit nye ur!

Et ur bør ligesom andre smykker passes og plejes, og hvis du vælger et ur af god kvalitet fra start, kan dette holde i mange, mange år frem.

One thought on “Modeure har fået sin anden guldalder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>