Daniel Wellington, har alle lige sådan et ur?

Det må jeg sige, hvis der er et ure brand der virkelig har sparket røv i slut 2014 og her i 2015, så er det da hvis lige det Svenske ure mærke Daniel Wellington.

Hvis man ikke vidste hvad Daniel Wellington ure var omkring juletid, så ved man det i hvert fald nu. Her kommer lige en kort introduktion til dem som ikke kender dem, Daniel Wellington er flotte og moderne ure der henvender sig til mænd og damer, de kommer i forskellige størrelser og remme, men selve uret er ens på alle deres modeller, kun med variation med sølv og rosa guld. De koster for dame urene fra 1095 – 1295 og herre urene 1195 – 1495. Den billige model er med natorem og den dyreste model er med læderrem, der kan også være forskel på størrelsen og dermed prisen.

Som en storm over natten, blev dette sindssyge lækre ure mærke bare mega kendt, og helt ærligt hvis man tænker sig godt om, så tænker jeg virkelig.. But why?

Okay, du kan lige selv få lov til at bedømme, her er deres 2 bestseller modeller til kvinder, i en udgave der måler 36mm.

 

Smukt billigt ur, Daniel Wellington Sheffield 0608Lækkert billigt ur fra Daniel Wellington, St. Mawes i rosa guld 0507

 

… Ja, de er smukke, de er utrolig simple og minimalistiske, remmene kan udskiftes af hvem som helst på under 1 min, hvilket er helt nyt at slå på dette som en future til at købe et ur, her har de virkelig ramt sømment lige på hovedet og så er det billige ure, altså de er jo ikke som sådan billige, men tænker man normalt på lækre designer ure så skal man altså op i et par tusinde kroners klassen som minimum, så det er billige ure i den forstand.

De er om nogen beviset på, at enkelthed kan være smukt, dette er essencen af et ur som vores forfædre skabte dem, rund urkasse, 2 visere, ens farver og nogle få varianter i remmene.. Bum, sådan, vupti og 6 måneder senere er der hvis ikke mange Danskere såvel som hele verdens befolkningen der IKKE kender til Daniel Wellington urene eller selv ejer et. (Klap klap) Hatten af for dem.

Nå men hvad syntes du selv, er du total med på bølgen eller har du fået nok af Daniel Wellington ure? … Du kan også være en af dem som faktisk ikke har hørt om dem før, så giv endelig en kommentar med længere nede på siden.

De aftagelige remme

Selvom jeg er af den overbevisning at tæt på alle remme kan skiftes ud, ligeså nemt som Daniel Wellington har gjort det, så er det virkelig smart at de har gjort den lille ekstra ting, som ingen andre nogensinde har overvejet at gøre.. Giv da forbrugeren, mig og dig det værktøj som skal bruges til at udskifte remmen, en lille sød stift med deres logo skrevet på, vedlagt den flotte æske, og vupti så skaber man lige en milliard forretning og sælger flere remmen ind nogensinde har gjort før.

Som om man ikke altid har kunne gøre det selv med en papirclips, det er præcis samme princip, men vi mennesker er altså så dovne at vi virkelig skal have værktøjet foræret før det går op for os, at vi lige selv kan gøre det.

Ny DW rem på et seiko ur

Her ses et gammelt Seiko ur, få et nyt look og en make over med en Daniel Wellington rem, så længe uret har samme bredde stift til remmen, så kan remmen fra Bla. Daniel Wellington bruges på alle mulige ure, så smart måde at give ens ur et nyt look.

Nato eller læderrem

Jeg ejer selvfølgelig selv et Daniel Wellington ur, jeg købte et Bristol i sølv til de her 1495,- i 40mm hvilket er den største model og som passer rigtig godt til os mænd, men har også set mange kvinder der går med den større ”herre” model på 40mm. Nå nok om det!!

Så jeg købte så det her DW Bristol ur til mig selv, gik med det i et par uger og så skulle jeg da straks have noget fornyelse, så jeg købte 2 nato remme, et i blå og hvid der hedder Glasgow og det andet der er rød, hvid, blå begge i sølv så det matcher mit sølvur.

 

Natorem og læderrem på et Daniel Wellington

Det er altså smart, man skal lige pille læderremmene af og så ud med stifterne, sætte dem tilbage på uret og vupti du kan lige køre remmen igennem begge huller hvor stifterne sidder fast og du har et helt nyt ur, et ur man i realiteten skulle give 1295,- for. Det skal lige siges jeg gav omkring 270 kr. Pr. Natorem og mener en læderrem koster 395,-

Det ses ret tydeligt på billedet hvor hurtigt ens flotte nye læderrem bliver ridset, sprækker og ”grim” … Jeg syntes jo bare det giver lidt retina og jeg kan også klart bedre lide mine nye sko når de er blevet gået til og mere ”smadret” – Til gengæld så ses det ikke på samme måde, når man har uret på håndledet at remmen er sprækket. Det er dog hvad der sker med ægte læder, så snart du bøjer din rem så sprækker den.

Hvilket ur går du med og har du flere ind et, så lad mig endeligt høre hvilke ure du ejer? Du kan altid tage et kig på denne video om hvordan du skifter din Daniel Wellington rem:

Jeg tror jeg er oppe på 7 ure nu, så er der lidt at skifte ud med, men har godt nok også talt med nogle der havde henholdsvis ca. 150 og 200 ure!! Det er godt nok crazy.

Klik dig ind på linket hvis du ønsker du at købe dig et Daniel Wellington herreure

Er du til Daniel Wellington dameure så klik dig ind til Watchfelt.dk

2 thoughts on “Daniel Wellington, har alle lige sådan et ur?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>