CLUSE ure nu i Danmark

CLUSE La Bohéme – Gude smukt dameur.

Endelig et frisk pust til min kærestes efterhånden ret store ur samling, hun har det jo med at købe ligeså mange ure som jeg selv.

Må jeg præsentere CLUSE watches, et prestigefyldt og tidsløst smukt design til under 900 kr. Det ses ikke ret ofte, nu har vi været vant til at Daniel Wellington var det helt store hit, også rigtig smukke ure til omkring de 1300 kr. Så sker der det at CLUSE kommer løbende indenom, smukkere og hurtigere og til lidt over det halve af prisen, hvordan kan det snart lade sig gøre?

Cluse La Boheme fra Watchfelt

>> Se samlingen af CLUSE ure her <<

En ting er sikker og vist, det er godt for kvinderne at kunne forny deres ure samling, CLUSE vil ikke bare blive endnu et ur i samlingen, det vil blive det mest populære dameur i 2016 efter min mening. Alle de rigtige værdier er på plads:

1. Prisen er skarp

2. Designet er super lækkert og moderne

3. Uret har kant, med et vælg af flotte og farverige læderremme 

Med deres klassiske stil er modellen La Boheme den perfekte blanding af enkelhed og minimalisme, noget enhver kvinde sætter pris på, et
billigt dameur de kan sammensætte på kryds og tværs med deres garderobe. 

CLUSE watches Danmark

CLUSE er ure til kvinder der sætter pris på elegance og kvalitet, det er ure med kant til hende der vil være med på moden og det sidste nye. De har lavet 4 modeller, Minuit, La Bohéme, La Roche og Pavane. Det min kæreste har købt og det jeg har valgt at tage udgangspunkt i er La Bohéme urene. Efter min mening også de klart mest smukke ure fra brandet.

Hvis du ønsker at opgradere dit arm candy med et lækkert nyt ur til sommerens mange ture på stranden, så er netop disse dameure det perfekte valg. Jeg må sige jeg selv har fået et alvorligt crush på de elegante og sofistikerede ure fra Cluse La Bohème kollektion.

Urene kommer i en 38mm model og med ægte kvalitets læder, en passende størrelse til de fleste dame håndled. Disse enkle, men stilfulde ure til damer skiller sig nok ud til at blive båret alene, men vil se lige så smart ud sammen med nogle fine armbånd. Urene kommer i en flot rosa guld, den klassiske sølv og guld, parret med et væld af forskellige farverige remme. Her følger en billede serie til lidt inspiration.

Cluse La Boheme fra Watchfelt   CLUSE_CL18014 CLUSE-CL18414 CLUSE-CL18011 Cluse_CL18011CLUSE-CL18414-La-Behome

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>