5 gode råd til at få mange følgere på Instagram

Jeg har lige læst en hands on  guide om hvordan man kan få rigtig mange følgere på Instagram, skrevet af en Dansk webshop ejer der selv har mestret kunsten, men den vil jeg komme tilbage til længere nede på siden.

Syntes du også det er op af bakke at få noget som helst ud af Facebook nu om dage, hvis du som virksomhedsejer, webshop eller hjemmeside ejer ønsker eksponering, øget salg eller trafik til din side, måske en stor Facebook side eller andet. Med de algoritmer Facebook har lagt for dagen, så er det blevet utrolig svært at komme ud og blive set, man bliver simpelthen sorteret fra og eneste måde rigtigt at få noget ud af Facebook, er at betale sig fra det via annoncering.

Instagram guide til flere følgere

Heldigvis så findes der da andre sociale platforme, med langt større virkning ind Facebook, vores redning er Instagram.

Selv er jeg ikke den store fan af Instagram og jeg tror da også personligt på det er kvinder der elsker at surfe rundt og se andre perfekte billeder af deres perfekte liv (Ud af til) Men som virksomhed, der har Watchfelt virkelig formået at ramme sømmet lige på hovedet, de har fået det bedste ud af Instagram og med en profil på over 13.000 følgere er de pt. Danmarks største Instagram profil når det kommer til ure.

Det har de skrevet en super fin guide omkring, de giver os alle guldkornene til hvordan vi andre selv kan komme hurtigt igang med Instagram, hvordan vi gør trin for trin og hvordan vi måske selv, kan få en rigtig stor profil, øget branding og øget salg.

Sociale medier kan jo angribes som man ønsker det, og afhængig af ens mål, men tag et kig på guiden: 5 tips til at blive kongen af Instagram, det er god læsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>